Tecnologia: Herois o tontos

La febre de les xarxes socials ha fet impacte en les nostres societats. Tothom pertany a una de les immenses comunitats d’amics i no tan amics. L’extensió del fenomen és tan intensa que alguns ja fan el símil que fa als fets amb el telèfon mòbil.

Fa menys de vint anys eren uns pocs els que anaven parlant com bojos pel carrer. Ara som tots els que en la nostra butxaca portem aquest objecte més petit que la nostra pròpia mà. ¿Succeirà el mateix amb Facebook? Sembla que no. Mentre el mòbil es va ficar per la porta del darrere en les nostres vides, la gran xarxa social ha intentat entrar per la porta principal on tothom pot veure-ho. D’aquesta manera les reflexions sobre la maldat que pot derivar-se del programa han estat moltes fins ara.

Així a dia d’avui tot i que el 91% de la població compresa entre els 16 i 45 utilitzen les tecnologies socials, queda encara un grup d’irreductibles que per diferents motius refusa de caure en les urpes del temible Mark Zuckerberg.

De la mateixa manera els que aconsegueixen fugir de la nova plaga del Smartphone són la majoria. Un 54 per cent dels espanyols encara no tenen la xafarderia intel·ligent.

Sembla un èxit estar fora de les NT. La pregunta: és heroïcitat del que vol estar en contacte directe amb els seus coneguts o tonteria d’aquells que no saben que les xarxes socials no són sempre ens deshumanitzats.

Per Tecnonews / ACPG – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *