S’obre la convocatòria perquè creadors i investigadors del país puguin fer estada a la residència Faberllull Olot

La residència Faber Olot
La residència Faber Olot on els joves hi faran l’estada (Wikimedia Commons)

S’obre una nova convocatòria perquè creadors andorrans puguin fer estades individuals a Faberllull Olot, després dels bons resultats obtinguts en les darreres edicions. El Ministeri de Cultura, Joventut i Esports obre de nou la possibilitat als creadors i investigadors d’Andorra de fer estada a la residència olotina de la xarxa Faber, gestionada pel Govern d’Andorra i l’Institut Ramon Llull, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Olot.

L’objectiu de la iniciativa és afavorir la mobilitat dels creadors i investigadors d’Andorra perquè puguin aprofitar la xarxa de residències de la mateixa manera que ho fan els estadants de la homòloga andorrana, intercanviar coneixement i experiència en el seu àmbit i crear sinergies i col·laboracions.

El període de presentació de candidatures per a la selecció de creadors i investigadors dels àmbits de les arts, les ciències i les humanitats que vulguin fer una estada individual a Faberllull Olot estarà obert des del 29 de maig i fins al 24 de juliol i la durada de l’estada és d’una setmana, del 21 al 28 d’octubre.

La convocatòria va dirigida als creadors que necessitin un espai i un temps de treball productiu per a desenvolupar un projecte que segueixi les línies de treball i pensament següents: aportació i innovació, interdisciplinarietat, talent i excel·lència, internacionalització i diplomàcia cultural i retorn social i cultural.

Es poden presentar les persones de nacionalitat andorrana o residents legalment a Andorra, les quals hauran de fer una proposta de dues activitats, com a mínim, a realitzar durant els vuit dies de l’estada. Les persones que n’estiguin interessades han de presentar la seva candidatura emplenant el formulari que trobaran a la web de Faber i entregar també la documentació requerida.

Faberllull Olot és una residència oberta a tot tipus de disciplines relacionades amb les arts, les ciències i les humanitats. Per tant, s’hi poden presentar escriptors, traductors, guionistes, dramaturgs, actors, músics, cineastes, fotògrafs, artistes, crítics, historiadors, filòsofs, sociòlegs, antropòlegs, periodistes, científics, investigadors, biòlegs, ecòlegs, economistes, advocats i tota mena de professionals que vulguin treballar-hi en els seus projectes uns dies fora de les dates en què hi ha estades temàtiques.

[do_widget id=category-posts-pro-64]