S’ampliarà el carrer que uneix Prat de la Creu amb el Prat del Rull

El Comú d’Andorra la Vella ampliarà el carrer que uneix Prat de la Creu amb el Prat del Rull. Aquest dimarts s’ha aprovat al Consell de Comú la signatura del conveni pertinent amb els marmessors de l’herència de Maria Dolors Maestre Pal, propietària d’aquest terreny. Actualment el pas que uneix aquests dos carrers és d’uns dos metres d’amplitud i amb un pas més estret en un tram. Amb una inversió aproximada de 8.000 euros s’ampliarà el pas d’ús públic passant de dos a vuit metres per a la circulació de vianants.

La cònsol major d’Andorra la Vella, Rosa Ferrer, ha indicat que el pas del carrer Prat de la Creu al Prat del Rull actualment és força estret i que gràcies a aquest conveni urbanístic es podrà ampliar. El conveni preveu que si els marmessors de l’herència de Maria Dolors Maestre Pal decidissin rescindir el contracte i tancar el pas públic, es podria fer amb un avís de sis mesos, però que si es fes, s’haurien de fer càrrec del 80% del preu de l’obra que haurà de pagar ara el Comú.

D’altra banda, en la sessió d’aquest dimarts també s’ha informat de la renegociació de l’arrendament de la carpa del Parc Central. Segons ha explicat la consellera de Cultura, Meritxell Rabadà, s’ha aconseguit un estalvi anual de 39.000 euros. D’una banda, la quantitat mensual pel lloguer de la carpa que es pagava era de 5.900 euros i s’ha rebaixat a 3.600 perquè ja s’ha acabat de pagar l’exterior rígid. De l’altra, es pagava una quantitat de 3.714 euros pel subministrament de serveis i s’ha reduït la quantia a 2.847. Així del total de 9.700 euros mensuals que es pagaven es redueix la quota, a partir de l’1 d’abril a 6.447 euros.

Conveni amb la Federació Andorrana de Futbol

El conseller d’Esports, Marc Pons, ha informat, aquest dimarts, del conveni que s’ha tancat amb la Federació Andorrana de Futbol perquè inverteixin en arreglar les instal·lacions de l’Estadi Comunal i fer un camp al Col·legi Sant Ermengol a canvi de disposar d’un local i poder fer ús del camp. Segons els càlculs que s’han realitzat, el lloguer de les instal·lacions suposaria uns 9.800 euros, que seran els que la FAF invertirà en arreglar l’espai i en fer el manteniment i la neteja.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *