Rebeca Salcedo guanya el 15è concurs de Poesia Martí i Pol

Aquest vespre s’han concedit els premis del quinzè concurs de poesia Miquel Martí i Pol, instituït amb motiu del Dia mundial del llibre per la Biblioteca Pública adscrita al departament de Promoció Cultural i Política Lingüística del Govern d’Andorra. S’na presentat 8 obres a la categoria Poema i 9 a la categoria Recull.

Per a la categoria poema, el jurat ha atorgat un accèssit consistent en un lot de llibres al poema núm. 7, per la seva originalitat i la profunditat de pensament. Aquest poema presentat sota el pseudònim Roberta Ricci i titulat princesespunk.ad és l’obra de Teresa BERNADÓ PLANAS de Santa Coloma.

Continuant amb la categoria Poema, el jurat atorga per unanimitat el primer premi dotat amb 200 € i un lot de llibres, a l’obra número 5. Destaca pel ritme i la qualitat de les imatges. Aquest poema presentat sota el pseudònim Kappa es titula Moment i és l’obra de Cristina GAVALDÀ AGRÀS d’Encamp.

En la categoria recull, el jurat ha atorgat un accèssit consistent en un lot de llibres al recull número 6 titulat Haikús d’Engolasters. S’ha valorat la musicalitat del conjunt lligada a les imatges de la natura. Oberta la plica corresponent, l’autora del poema és Eva ARASA ALTIMIRA, de la Massana.

Continuant amb la categoria recull, el jurat atorga per unanimitat el primer premi dotat amb 1.000 € i un lot de llibres, a l’obra número 3. Destaca la utilització de la paradoxa i la precisió del llenguatge alhora senzill però molt evocador. Aquest recull porta per títol Ego i és l’obra de Rebeca SALCEDO UCLÉS, d’Escaldes-Engordany.

Els membres del jurat han estat Alícia Valls, Simó Duró i Robert Pastor.

(Foto: S.F.G.)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *