“Quelcom es cou”, jornada festivo-reflexiva juvenil a la Seu

Aquest dissabte, 21 d’abril, tindrà lloc a la Seu d’Urgell la jornada festivo-reflexiva Quelcom es cou que neix fruit d’una iniciativa impulsada per entitats juvenils de la ciutat i que s’ha bastit des de l’auto-organització del jovent urgellenc.

Aquesta iniciativa dels joves urgellencs compta el suport de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de la Seu. Tal i com a manifestat la regidora Meritxell Planes “és una bona eina per treballar la participació dels joves i la implicació d’activitats per a joves”.

La jornada s’iniciarà a dos quarts de deu del matí amb una matinal esportiva a les instal•lacions de l’escola Pau Claris, mentre que a la mateixa hora es portaran a terme tallers de reciclatge, reiki, perfomance i pancartes, a la plaça de Les Monges. També des d’aquesta mateixa plaça, es donarà la sortida a una cursa popular a tres quarts de dotze del migdia.

La plaça de Les Monges també acollirà, a partir de l’una del migdia, una arrossada de muntanya i a dos quarts de quatre de la tarda s’hi celebrarà un debat amb tots els participants.

A partir de les cinc de la tarda, a l’avinguda Pau Claris de la Seu d’Urgell tindran lloc els jocs rurals pirinencs, amb porró itinerant.

A les set de la tarda s’iniciarà un cercavila que arribarà fins al poliesportiu municipal, on a les vuit tindrà lloc una botifarrada amb el passi del partit de futbol Barça-Madrid amb pantalla gegant.

A un quart d’onze de la nit, també al poliesportiu, se celebraran quintos juvenils i a les dotze de la nit si faran diversos concerts.

Des de l’Ajuntament de la Seu es fa una crida a la participació de tots els joves en aquesta jornada, on podran triar activitats esportives, tradicionals i festives, així com la possibilitat de poder participar en un debat jove en el qual els joves de la Seu podran dir la seva i fer arribar noves propostes.

La regidora de Joventut de l’Ajuntament de la Seu, Meritxell Planes, agraeix a l’equip organitzatiu de Quelcom es cou, ja que “va pel camí que hem de treballar i que hem remarcat en el Pla Local de Joventut per fomentar la participació dels joves en les activitats i del seu lideratge. Els joves de la Seu demostren, una vegada més, que tenen ganes de fer coses per la ciutat i pels joves”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *