Quatre ferits en un accident greu a l’interior del túnel de la Tàpia


Accident aquest dijous a primera hora al túnel de la Tàpia, de Sant Julià, amb quatre ferits, un d’ells greu. L’accident ha tingut lloc sobre les 9 del matí quan un vehicle, un Seat Ibiza amb matrícula andorrana, que circulava en sentit baixada ha perdut el control, ha envaït el carril contrari i ha impactat contra un tot terreny, també amb matrícula andorrana.

En el Seat Ibiza viatjaven una dona i dos homes i en el tot terreny, una dona. Tots quatre han estat traslladats a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell. La conductora, de 26 anys, ha estat ingressada greu amb un traumatisme cranial lleu, un traumatisme toràcic greu i policontusions. La conductora de l’altre vehicle, de 35 anys, ha patit fractures a la clavícula i a l’estern. Pel que fa als acompanyants, dos homes de 20 i 24 anys, han patit policontusions i un d’ells s’ha fracturat la clavícula.

Tot i que encara s´han d´acabar de determinar les causes de l’accident, les primeres hipòtesis indiquen que l’excés de velocitat podria ser un dels motius. Els bombers, el SUM, la policia i circulació han estat treballant dues hores a l’interior del túnel per atendre els ferits i retirar els vehicles. 

El túnel s’ha hagut  tancat en els dos sentits de la marxa durant gairebé dues hores. La circulació s’ha desviat pel centre del poble. L’incident ha provocat retencions de fins a 4 km que han afectat l’accés per la frontera del riu Runer. A mig matí circulació hi ha restablert el trànsit.

1 comentari

  1. I el famós radar de tram que estava previst instal·lar a primers d’octubre? Aquests sistemes dissuasius són prioritat mentre hi hagin conductors inconscients, que sempre n’hi han, són aquells que passen de 100xhora a només 60xhora en 3 segons abans de passar per un radar que està al final del túnel i que, com veieu, no serveix per res, mirau el túnel de la Sabata si es fa bondat… Ai els humans com som…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *