Punto FIAT

Característiques

Vehicle utilitari que en aquesta nova edició presenta certs retocs respecte de l’anterior versió comercialitzada ara fa un parell d’anys.

El nou Punto inclou nous para-xocs i nous interiors, a banda de colors novedosos per a la carrosseria.

Els tracta d’un cotxe atractiu, dinàmic, amb trets esportius, que es complementa amb un interior confortable, modern i personalitzable.

El Punto està disponible en quatre acabats: Pop, Easy, Lounge i Twinair. L’opció bàsica inclou elements com tancament centralitzat amb comandament a distància, aire condicionat, alçavidres elèctrics davanters, recolzacaps posteriors, bloquejament elèctric de les portes, ràdio CD MP3 amb comandaments al volant, ordinador, entre d’altres.

 

Motor

Les opcions a benzina són l’1.2 de 69 cavalls, amb una velocitat màxima de 156 km/h, una acceleració de 0 a 100 en 14 segons i mig i un promig de consum de 5,2 litres.

L’altre motor a benzina és l’1.4 de 77 cavalls, que acredita una velocitat punta de 165 km/h, una acceleració de 0 a 100 en 13 segons i un consum mitjà de 5,7 litres.

En dièsel les opcions són l’1.3 de 75 i de 95 cavalls. El motor de 75 cavalls té una velocitat màxima de 165 cavalls amb un promig de consum de 4,2 litres; mentre que el propulsor de 95 cavalls consumeix el mateix, amb una velocitat punta de 178 km/h.

Una altra opció és el 0.9 TwinAir de 85 cv, amb una velocitat de 172 km/h, acceleració de 0 a 11 en 12,7 segons i un consum mitjà de 4,2 litres.

 

Seguretat

Pel que fa a nous elements de seguretat, el nou Fiat Punto incorpora sistema ESP i Hill-Holder, especialment indicat per a facilitar l’engegada en pendent, ja que aplica en el vehicle, de manera automàtica, la frenada necessària.

El nou Punto també permet incloure fars antiboira amb funció d’il·luminació en corba.

Per Redacció El Tot Granollers / ACPG – Redacció

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *