Prop de 100.000 visites a fòrum.ad al desembre

El mes de desembre la web de fòrum.ad ha tornat a superar el seu propi rècord arribant a un total de 97.415 visites, xifra que la consolida en una de les més importants d’Andorra i entre les més destacades de les dedicades a notícies d’actualitat en tota la geografia catalana. Els visitants únics, entrades realitzades diàriament des d’una sola IP o ordinador, ascendeixen a 40.722, el que significa un promig de 1.313 persones diferents cada dia, fins i tot els festius.

El dia amb més visites va ser el 4 de desembre, amb 5.007, dia en que es van produir dos accidents mortals a Andorra.

La freqüentació de la pàgina de facebook també ha seguit incrementant-se fins arribar als pràcticament 5.000 amics que reben constantment i a l’instant les notícies més importants que succeeixen a Andorra. Altres xarxes socials com twitter o les notícies amb RSS que es van posar en marxa durant el darrer mes, també han vist com cada dia reben més sol·licituds de seguiment.

Si a totes aquestes xifres li afegim que la web www.forum.ad té poc més d’un any d’existència, evidenciem una clara aposta de la població andorrana per les noves tecnologies de la informació.

La feina constant de l’equip de fòrum.ad, el recolzament dels primers anunciants, les valuosíssimes aportacions dels seus col·laboradors i el constant suport dels seus visitants fan que aquest 2011 es presenti com un any ple d’esperança per a un projecte jove i engrescador que entre tots hem fet possible.

Cliqueu sobre l’enllaç per veure les estadístiques completes:

Pàgines vistes

Visitants únics

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *