Presentació de productors de l’Alt Urgell, Garrigues i Val d’Aran al Gastronòmic Fòrum Barcelona – Fira de Barcelona

Productes de la carnisseria Ca l'Àngel de Peramola (web Ca l'Àngel)
Productes de la carnisseria Ca l’Àngel de Peramola (web Ca l’Àngel)

En el marc del Gastronòmic Fòrum Barcelona, el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, acompanyat del diputat i vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica, Jordi Verdú, assistirà a la presentació de productes de productors de l’Alt Urgell, Garrigues i Val d’Aran, a càrrec de Gemma Orrit (Carnisseria Ca l’Àngel, Peramola; Mònica Sanmartí (Aran Codina, Artíes); Neus Costa (Oli Cometes, Cervià de les Garrigues), i Gerard Aldomà (Celler Vinya Els Vilars, Arbeca).

Aquesta presentació tindrà lloc al Rebost de Catalunya, en el marc de la celebració del Gastronòmic Fòrum Barcelona, que se celebra al recinte de Fira de Barcelona entre aquest mateix dilluns i dimecres -dies 4 i 6 de novembre-.

[do_widget id=category-posts-pro-64]