Practicar esports a la tardor

Amb  l’arribada de la tardor i del fred, moltes persones deixen de practicar exercicis. Però, no us oblideu que l’exercici és ideal per no perdre la figura que tant d’esforç us va costar arribar a l’estiu, per això us donem alguns consells.

• Abrigueu-vos bé

Abans de sortir a practicar esport és convenient abrigar-se bé. Sobretot cal tractar d’abrigar les parts més delicades i exposades del cos (coll, pit, turmells i canells). Un canvi brusc de temperatura pot portar-vos més complicacions de les que imagineu.

• Augmenteu el temps d’estirament i escalfament

És molt cert que tant l’escalfament com l’estirament són dues qüestions fonamentals abans de practicar exercici físic. És important que recordeu que durant l’hivern és convenient augmentar el temps que dediquem a aquestes dues activitats perquè el nostre cos i els seus músculs estaran més freds del normal.

• Porteu roba de recanvi

En els mesos d’hivern i amb l’arribada del fred més intens, hem d’evitar que la sudoració sigui excessiva. Per aquest motiu, és aconsellable portar peces de roba de recanvi per treure’ns les que tinguem mullades i no agafem un refredat.

Font: www.vitadelia.com

Per Redaccio / AMIC – Tot Sant Cugat 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *