Por del dentista

Tenir por del dentista és un símptoma bastant comú entre la població i, generalment, està causat per males experiències prèvies. 

Però, la fòbia pot ser fàcil de controlar amb tècniques relaxants.

• La fòbia cap al dentista resideix principalment en la suggestió i és molt comú que si un pensa que alguna cosa li farà mal, només que el dentista toqui una dent, així succeirà.

• El dentista és un professional amb àmplia experiència per la qual cosa no heu de tenir por. Informeu-vos prèviament dels especialistes que puguin atendre el vostre cas i escolliu el que millor us convingui i el que us doni major confiança.

• Comenteu amb l’especialista les vostres pors sense sentir vergonya; ell us ajudarà a fer front i vèncer-les, a més, és la persona idònia per aclarir-vos qualsevol dubte.

• Si la por és difícil de combatre, podeu acudir a la consulta amb un familiar o un amic que us ajudi a relaxar-vos i sentir-vos en un ambient més familiar.

• Utilitzeu alguna tècnica per relaxar-vos. Respirar a fons, pensar en alguna cosa agradable o visualitzar una imatge fixa crea un efecte relaxant.
Font: 

noticiadesalud.blogspot.com.es

 
Per Redacció / AMIC – Tot Sant Cugat 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *