Per què hauries d’assegurar el teu jardí?

Un jardí ben cuidat (AMIC)

Els jardins són molt importants a les llars. Són espais de socialització on les famílies i els amics es poden reunir, gaudir de l’aire lliure i compartir moments especials. A més, contribueixen al benestar personal, oferint un lloc per a relaxar-se, meditar i connectar amb la natura. Però, tot i la seva importància en la vida dels inquilins, no totes les assegurances de la llar inclouen una cobertura per als jardins.

Protegir el temps i els diners invertits al jardí és crucial. Si bé moltes assegurances de llar ofereixen alguna cobertura per a jardins, no totes cobreixen els mateixos riscos. Algunes cobertures que cal tenir en compte a l’hora de seleccionar una assegurança són: Danys per desastres naturals, robatori i vandalisme, responsabilitat civil, reparacions i reemplaçaments, plagues, etc.  

Assegurar adequadament el jardí és una manera de protegir una part valuosa de la llar, garantint la tranquil·litat i el gaudi continu dels espais exteriors. Revisar i comparar les diferents opcions d’assegurança disponibles pot ajudar a trobar la millor protecció per al jardí, assegurant que qualsevol inversió de temps i diners estigui ben protegida davant possibles imprevistos.Per Tot Sant Cugat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

TOTES LES NOTÍCIES