Oh Fàtima, història humorística d’un jove andorrà enamorat d’una noia portuguesa (Vídeo)

El grup Quelcom ha creat una nova versió de la popular cançó ‘Jennifer’ de ‘Els Catarres’ on relataven la història d’un català enamorat d’una noia descendent d’emigrants. En aquesta versió el jove andorrà de soca-rel s’ha enamorat d’una noia portuguesa. Bon humor en aquest retrat irònic de la realitat en aquest video

 

6 comentaris

  1. A veure, Pota Negra II o Fabio Aurelio, com no t’ha de fer gràcia si els dos comentaris els has escrit tu mateix? Tens doble personalitat? fes-t’ho mirar.

  2. Felicitats pel vídeo. Iniciatives com les de Quelcom demostren que es poden fer petites coses, que en el seu conjunt aporten més del que sembla a primer cop d’ull. Malgrat el pessimisme constant en el que ens trobem immersos, encara hi ha gent que té ganes de fer alguna cosa. Un toc d’humor refrescant davant de la pèssima qualitat periodística del país i una lleugera crítica a la societat rància d’Andorra.

  3. Hola Pota Negra I, doncs a mi aquest comentari no sé el perque pero m’ha fet gracia. M’ha recordat certs lloc on algun cop he anat a compra o a fer una cerveseta.
    Que vagi bé tocay@

  4. El problema de quan es fan coses amb humor fi com aquesta (per cert, feliciats) és que sembre surt un dropo com el Fabio Aurelio que es vol fer el simpàtic i fa pena

  5. O fodes pa caralho a minha Fatima naun tocare, e minha por muinto dinheiro que tenhas tu naun va a querer ir con voçe purke ela soo kereme a mi. Ta bein? Sino a manha vamos fazer uma carreira coun o meu mercedes que so sako lus dumingus. Ta bein? Vou ta dar nu fussinho fardi!!

  6. Els Catarres no parlen d’una noia emigrant, només parlen d’una noia que viu a Barcelona però que segueix costums que no son de la terra.. Les anomenades “xonis”..

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *