Motor: Seat Ibiza

Característiques

El Seat Ibiza 2012 es presenta amb canvis en el disseny exterior i interior, com en l’equipament.

El vehicle està disponible en tres opcions de carrosseria, la tres portes, amb 284 litres de maleter (SC), la cinc portes, amb 292 litres, i la familiar (ST), amb capacitat de 430 litres al maleter. Pel que fa als nivells d’equipament, les opcions també són tres: Reference, Style i FR. El model bàsic inclou de sèrie elements com el control d’estabilitat, la direcció assistida elec-trohidràulica o el volant regulable en altura i en profunditat.

A nivell estètic de l’exterior, els canvis els trobem en els grups òptics i la graella, que mostren una imatge més trapezoidal, igual que els nous fars antiboira.

A l’interior, les principals variacions les trobem en el volant, els comandaments del sistema de climatització, entre d’altres. Un dels ginys que incorporaran els Ibiza més endavant és la possibilitat d’incloure una pantalla tàctil, que permetrà accionar fàcilment sistemes com el navegador, l’ordinador de viatge o l’equip de so.

 

Motor

El vehicle està disponible amb tres motoritzacions a benzina i dues dièsel.

Les opcions a benzina són aquestes:

1.2 de 60 cv: 155 km/h, consum mixt de 5,4 litres.

1.2 de 70 cv: Velocitat màxima de 163 km/h, consum mixt de 5,4 litres.

1.4 de 85 cv: Velocitat màxima de 177 km/ h, consum mixt de 6 litres als 100.

 

Dièsel

1.2 TDi de 75 cv: Velocitat màxima de 168 km/h, consum mixt de 3,8 litres.

1.6 TDi de 90 cavalls: Velocitat màxima de 178 km/h, consum mitjà de 4,2 litres.

 

Seguretat

En relació amb la seguretat del Seat Ibiza, en l’equipament bàsic comú a tots els acabats, cal parlar del coixí de seguretat frontal per al conductor i el passatger, els coixins de seguretat laterals davanters de cap i de tòrax i els recolzacaps posteriors regulables en altura. Altres elements de la seguretat del vehicle són: assistent a la frenada d’emergència, control d’estabilitat i antibloquejament de frens, entre d’altres.

Per Redacció Tot Granollers / ACPG – Redacció

 

TOTES LES NOTÍCIES