Mobilitat comptabilitza prop de 69.000 vehicles durant la Setmana Santa

L’Agència de Mobilitat ha comptabilitzat prop de 69.000 vehicles que han entrat al Principat durant el pont de Setmana Santa. Segons ha informat el cap d’Àrea de Mobilitat i Segureta Viària, Jaume Castells, les xifres s’han mantingut al voltant del que s’esperava i la circulació ha estat tranquil·la causant només algunes retencions durant dissabte i diumenge. Aquest dilluns s’ha comptabilitzat l’entrada d’entre 8.000 i 9.000 vehicles per les dues fronteres i la sortida d’uns 11.000.

La darrera jornada del pont de Setmana Santa ha estat tranquil·la al Principat. A mig matí s’ha trobat una mica de densitat en el trànsit, segons informa el cap d’Àrea de Mobilitat i Seguretat Viària, Jaume Castells, però no s’han arribat a formar retencions.

Les incidències que s’han detectat durant aquests dies han estat els dos accidents que han tingut lloc a les carreteres de Catalunya properes a Andorra, on aquest diumenge al vespre van morir tres andorrans, i aquest dilluns al matí han perdut la vida dues dones més. Amb motiu de l’accident d’aquest dilluns al matí, els Mossos d’Esquadra han sol·licitat al Servei de Mobilitat d’Andorra que anunciés el tall de la carretera C-14 en els panells informatius per evitar grans retencions. Tot i això, aquestes han arribat fins als quatre quilòmetres en els dos sentits de la marxa.

Pel que fa al còmput global d’entrada de vehicles al llarg del pont, s’ha arribat vora els 69.000, i d’aquests, el 64% han entrat per la frontera del Riu Runer i el 36% ho han fet pel Pas de la Casa.

Foto: Arxiu

1 comentari

  1. Companys, fa mes de 5 anys que no existeix el centre de control que apareix en la fotografia del reportatge …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *