Mobbing laboral

Es queixa l’exministra Mateu de rebre mobbing laboral després de la seva tasca com a ministra i retorn al seu lloc de treball, i doncs, què esperava? Ara se n’adona? Des de fa anys i panys que el mobbing laboral està a l’ordre del dia aquí a Andorra i des de fa anys que molta gent que ens hem sentit ofesos per aquesta pràctica hem fet tot tipus de visites i consultes als seus companys de partit o membres dels diferents executius i mai se’ns ha ajudat. Sempre se’ns ha dit que aquesta pràctica no és habitual en el país.

Doncs sí, sra. ministra sí. Aquí a Andorra hi ha mobbing laboral amb qualsevol excusa i per qualsevol raó que li passi pel cap al teu superior. A veure si ara que vostè se sent afectada pel tema aconsegueix que algun company s’ho prengui seriosament i posi fil a l’agulla per acabar amb aquesta pràctica.

És molt desagradable que quan més necessites la feina, més abusin de tu els que tens per sobre. És molt injust que se t’imposin reduccions de sou perquè has estat malalt i ningú, repeteixo, ningú vulgui ajudar-te. Només en època d’eleccions algun polític et diu que intentarà fer-hi alguna cosa, però quan han guanyat la poltrona, sigui com a conseller, com a ministre o com a cap de Govern s’obliden de les seves promeses i tu segueixes amb el moobing, amb el salari reduït sense dret a parlar-ne ja que corres el risc que, a sobre, et quedis sense feina.

Fa anys que lluito per recuperar els meus drets laborals. N’he parlat amb diferents polítics i res de res. N’he parlat amb advocats i cap ha volgut enfrontar-se amb l’administració. N’he parlat amb diferents superiors i sempre han trobat una excusa per no mullar-se. Que si no és moment políticament parlant, que si ara no poden fer-hi res perquè hi ha crisi, que si naps, que si cols…, però el moobing està aquí i jo el segueixo patint.

No m’alegro de la seva situació, però si no miressin cap a una altra banda quan algun ciutadà es queixa que pateix mobbing laboral, ara potser vostè no es trobaria en la situació en què es troba. I suposo, que el que més li ha molestat és que els que són els seus companys de feina no l’ajudin. No es preocupi que això és normal, cada persona defensa els seus interessos i si per ajudar-la a vostè creuen que poden perdre algun privilegi, estigui segura que no mouran ni un dit per ajudar, al contari, si poden l’ensorraran encara més. És el que han aconseguit els que han tingut algun càrrec públic i no han volgut veure una realitat que fa molt mal a qui la pateix.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *