Més de 120 persones segueixen el curs de manipuladors d’aliments a l’Alt Urgell

Un total de 128 persones han seguit el curs de manipuladors d’aliments que ha tingut lloc a la Seu d’Urgell, organitzat per Iniciatives de l’Alt Urgell, SA, empresa pública del Consell Comarcal. La formació ha anat adreçada especialment al personal dels centres educatius de la comarca, tant als que treballen a la cuina com als que realitzen tasques al menjador. També han fet el curs altres persones interessades a títol particular.

El curs, que ha tingut una durada de dues hores, ha estat impartit per tècnics de l’empresa Laiccona, laboratori especialitzat en anàlisi i control de la contaminació ambiental, i s’ha desenvolupat a l’aula gran del nou Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu (CETAP), situat a la tercera planta de la nau central de l’edifici Les Monges.

(Foto: Consell Comarcal de l’Alt Urgell)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *