Màxima 6 serà present a la Universitat Catalana d’Estiu

L’organització Màxima 6 serà present a la 25a Diada Andorrana a la  XLIV Edició de la Universitat Catalana d’Estiu a Prada de Conflent.

La ponència sota el títol “Models esgotats. Nous horitzons” anirà a càrrec de Josep Martínez i es farà demà dissabte 18 d’agost a les 9,30 al Liceu Renouvier.

El president de Màxima 6, Josep Martínez, obrirà el cicle de ponències de la Jornada amb l’assaig-ponència MODELS ESGOTATS. NOUS HORITZONS. que exposa de manera temporal l’evolució econòmica i social d’Andorra per trams des de la dècada dels 50 fins l’actualitat. També s’analitzen l’impacte de la Llei d’Inversions, recentment aprovada pel Govern amb l’objectiu de promoure l’obertura econòmica als inversors estrangers, i el model social actual derivat de l’evolució econòmica al Principat. Així mateix es plantegen propostes de canvi que segons el pent són “realistes i factibles”.

La ponència, amb detalls i anècdotes marcades en la memòria de tots aquells que han viscut els darrers 50 anys de la vida del país, s’exposarà en format de síntesi degut a la seva extensió. La ponència completa es pot consultar a través de la descàrrega d’un codi QR en qualsevol dispositiu multimèdia. Així mateix es podrà consultar en l’edició impressa de la Jornada que la SAC i l’UCE elaboren cada any.

1 comentari

  1. AD800, tambe

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES