Marín i Estévez entrenaran amb els equips de França

 

Avui s’ha presentat el projecte esportiu dels dos representants  andorrans en l’especialitat de boardercross. Lluís Marín i Maeva Estévez han comparegut juntament amb el director tècnic de la FAE, Carles Visa.

  Durant l’acte s’ha detallat la presència dels dos ‘riders’ en els  equips de França. Marín continuarà en l’equip francès de la Copa del Món  almenys fins al 2018. La intenció és que Marín continua en la mateixa línia de màxima competitivitat i afronti amb garanties els pròxims reptes i objectius fins el 2018, el que inclou pensar també en els Jocs Olímpics de Corea. “Estic molt integrat en l’equip francès i això em beneficia a mi i també a l’equip francès”, ha assegurat Marín.

Per la seva part, Maeva Estévez afrontarà la temporada en l’estructura de la Copa d’Europa dels equips de França, on hi serà almenys fins al 2018. La FAE considera que, d’aquesta manera, ha d’anar augmentant el  seu nivell per poder competir també en un futur en la Copa del Món.

Estévez s’ha posat com a objectiu ser a les semifinals de les proves de la Copa d’Europa que disputi, mentre que el director tècnic de la FAE,  Carles Visa, ha valorat el fet d’augmentar el nivell competitiu per seguir creixent en tots els sentits.

Text: FAE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *