Mans Unides recull un total de 2.801 euros amb l’espectacle ‘Mimetismes’

Mans Unides ha recaptat 2.801 euros gràcies a l’espectacle Mimetismes que s’ha realitzat aquest diumenge a la tarda al Complex esportiu i sociocultural d’Encamp i que ha anat a càrrec de l’Esbart Sant Romà. L’acte ha comptat amb l’assistència de més de 300 persones i s’hi ha vist una combinació de danses tradicionals i balls amb música més moderna i contemporània. El preu de l’entrada s’ha mantingut en vuit euros i els diners recollits es destinen integrament a finançar els quatre projectes que l’ONG ha presentat a la campanya d’enguany. Segons la presidenta de Mans Unides, Meritxell Farrero, amb totes les accions que han organitzat fins aquest diumenge només faltaran 2.000 euros per assolir el pressupost total de la campanya 2012.

Més de 300 persones s’han aplegat aquest diumenge a la tarda a la sala de festes del Complex esportiu i sociocultural d’Encamp per veure l’espectacle Mimetismes de l’Esbart Sant Romà. El festival, que ha durat una hora i mitja, ha estat l’última activitat que Mans Unides ha organitzat per tancar la campanya del 2012. La funció ha servit per recollir un total de 2.801 euros, una xifra lleugerament superior a la recaptada l’any passat quan van ser 2.700 euros. Aquests diners es destinaran íntegrament als projectes que Mans Unides té previstos en països subdesenvolupats i que se centren en garantir el dret de la salut en aquestes zones.

Segons Meritxell Farrero, tots els actes que s’han organitzat fins aquest diumenge -un cine fòrum, un espectacle de dansa i una vetllada de desdejuni voluntari amb la conferència Una experiència solidària al Brasil-, han anat ‘molt bé’. Així, ha destacat que amb el total recaptat en els quatre esdeveniments, els donatius fets i la participació del Govern d’Andorra es cobrirà pràcticament el pressupost total de la campanya 2012 que és de 103.807 euros. Segons la presidenta de Mans Unides faltaran uns 2.000 euros per arribar a la xifra exacta però, confia poder assolir-la amb els donatius que encara pot fer la gent fins a mitjans de maig.

Amb tot, l’ONG té previst quatre plans dins de la campanya d’enguany. El més important, la construcció d’un hospital per a malalts de Sida al Camerun, però també volen reparar la teulada d’un orfenat al mateix país, reconstruïr un dormitori d’una escola que es va cremar a Ruanda i treballant per la seguretat alimentaria dels desplaçats a Kènia.

(Cliqueu a sobre per ampliar)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *