L’UdA acollirà prop de 500 joves en motiu de la Diada universitària 2012

La Universitat d’Andorra (UdA) organitza el proper dijous 10 de maig de 2012, de les 13.00 a les 16.00 hores, la VIII Diada universitària, que comptarà amb la participació dels alumnes de primer de batxillerat o equivalent dels tres sistemes educatius presents a Andorra.

La Diada universitària, amb la col·laboració del Comú de Sant Julià de Lòria, té com objectiu fer conèixer als alumnes preuniversitaris la Universitat d’Andorra i la seva oferta formativa, per tal que, quan sigui el moment, tinguin elements suficients per decidir on volen cursar els estudis d’ensenyament superior.

Començarà amb un dinar, a la plaça de la Germandat, després del qual els alumnes assistiran a unes presentacions simultànies de la Universitat adaptades a cadascun dels sistemes educatius que coexisteixen al nostre país. Més tard tindran la possibilitat d’assistir a algun dels tallers i activitats programats des de l’UdA.

Tractant-se d’una jornada de portes obertes, també es podran visitar les instal·lacions de la Universitat. Es preveu que la jornada aplegui prop de 500 participants.

TOTES LES NOTÍCIES