L’snowpark nocturn de Grandvalira acull els freeskiers més punters

La S.L.V.S.H Cup disputada per primera vegada al Sunset Park Peretol de Grandvalira finalitza avui amb la final que tindrà lloc entre el millor dels 8 riders de l’equip americà contra el millor dels 8 participants del conjunt europeu. Del 4 al 8 d’abril l’snowpark nocturn de referència dels Pirineus ha acollit els freeskiers més punters i amb millor palmarès de l’escena freestyle actual que s’han anat enfrontant en duel passant a la final els dos participants més valorats pel jurat. Els criteris utilitzats són la creativitat, plasticitat, exigència i innovació en els salts i trucs realitzats.

Entre els noms de la S.L.V.S.H Cup hi destaquen Noah Wallace (EUA), medalla de bronze Campionats del Món FIS freestyle ski 2015, Vincent Gagnier (Canadà) guanyador X-Games 2015 o Oystein Braten (Noruega), medalla de bronze als X-Games 2016 i guanyador del Total Fight 2015. També entre els 16 freeskiers participants hi ha les noves generacions del freestyle, ara mateix figures molt joves que pugen amb tanta força que les marques se’ls disputen i els grans esdeveniments lluiten per fer-se amb la seva presència. Alex Hall (EUA), Antti Ollila (Finlàndia), Magnus Graner (Suècia) en són un exemple.

Un dels organitzadors, fundador i portaveu de la S.L.V.S.H, Matt Walker, ha valorat molt positivament l’esdeveniment: “El park i la disposició dels mòduls i kickers ha entusiasmat als riders, només tinc bones paraules per a l’organització i l’acollida, estem realment encantats”.

La S.L.V.S.H Cup és una competició de freeski que fa anys que se celebra arreu del món, amb una particularitat que l’ha fet diferent i única: es disputa mitjançant el website de la competició i les xarxes socials. Els millors riders del món enregistren en vídeo els duels que pengen al web www.slvsh.com i als diferents canals socials. Aquestes produccions audiovisuals reben un molt bon retorn pel que fa a les visualitzacions i comentaris. La incògnita del guanyador es manté i no es desvetlla fins al cap de dues setmanes posteriors a l’esdeveniment, moment en el que els vídeos de tots els duels ja han estat pujats a Internet i s’han generat visualitzacions i apostes entre el públic seguidor sobre qui serà el vencedor.

Grandvalira acull aquest singular esdeveniment amb l’objectiu de promocionar el freestyle i les instal·lacions del Sunset Park Peretol, però sobretot pel retorn a través de l’univers online que es desprèn de l’activitat audiovisual generada pels riders participants. I és que, segons dades dels organitzadors de la S.L.V.S.H Cup, l’edició dels Estats Units va suposar un total de 2 milions de visualitzacions dels 16 vídeos generats, reproduccions localitzades en usuaris de França, països escandinaus i Regne Unit, mercats potencials per a la marca Grandvalira. Bona part d’aquest retorn també prové dels Estats Units i del Canadà.

Cal recordar que, aquesta temporada es va celebrar una primera mànega als Estats Units (Colorado) i una altra a Europa, al Sunset Park Peretol de Grandvalira

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *