L’ONCA, Laura Simó i Dick Them Trio, protagonistes a les Nits de Jazz de Platja d’Aro

L’ONCA, Laura Simó i Dick Them Trio, sota la direcció de Josep Maria Sauret, oferiran el concert Jazz & Cordes a Les Nits de Jazz de Platja d’Aro. Tindrà lloc el divendres 29 de juliol, a les 23 h, a la Platja Gran (Cavall Bernat) de la població.

Jazz & Cordes, producció que es va estrenar en el si del desè cicle ONCA al Palau de 2014, és una idea original de Josep Maria Sauret i Dick Them, dirigida pel mateix Sauret i amb la col·laboració especial de Laura Simó & Dick Them Trio, per apropar al públic la música clàssica i el jazz. L’any 2015 es va presentar en el si del concert d’estiu de la Fundació ONCA, presentat el 15 de juny de l’any passat al Prat del Roure d’Escaldes-Engordany.

El concert, d’una hora de durada, començarà amb tres obres d’Andersen, Fiddle Faddle, Arietta i Plink, Plank, Plunk, i continuarà amb Oblivion de Piazzolla i Time after time de Lauper. El públic tindrà l’ocasió d’escoltar una de les obres emblemàtiques del repertori català, És quan dormo que hi veig clar, del poeta Josep Vicenç Foix, amb música del mestre Bardagí i de Serrat. Acte seguit, serà el torn d’obres de perfil més jazzístic amb I can’t give you anything but love de McHugh i Fields i Summer me, winter me de Bergman i Legrand. L’actuació continuarà amb tres obres interpretades per la cantant Laura Simó i el trio de jazz Dick Them Trio: If I were a bell de Loesser, Lullaby of birdland de Shearing i The way you look tonight de Kern i Fields. Per finalitzar el concert, els artistes convidats, acompanyats de l’ONCA, interpretaran Fields of gold d’Sting, Wave de Jobim i Louisiana sunday afternoon de Schuur. El concert és gratuït.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *