L’Espai Ermengol de la Seu inicia un nou cicle de “Parlem de formatge”

formatge-seuEl nou ‘Parlem del formatge’ s’iniciarà demà dijous 16 de gener i l’obrirà l’escriptora Núria Garcia Quera que presentarà el seu llibre ‘Nou viatge al Pirineu’. La presentació d’aquest llibre de viatges pel Pirineu estarà ambientada amb vídeos i curioses anècdotes, i finalitzarà amb una degustació de formatges del Pallars.

Aquest nou cicle del ‘Parlem de formatge’ que organitza l’Espai Ermengol-Museu engloba quatre sessions protagonitzades per formatgeries artesanes del Pallars.

Tastos i venda de tiquets

El dijous 23 de gener serà el torn de la formatgeria Tros de Sort (Pallars Sobirà); el dijous 20 de febrer el de la formatgeria Vilavella de Basturs (Pallars Jussà); i el dijous 20 de març la protagonista serà la formatgeria Casa Mateu de Surp (Pallars Sobirà).

Tots els tastos s’iniciaran a les vuit del vespre. Els tiquets de cada sessió es posaran a la venda l’endemà de cada tast. El preu dels tastos és de 10 euros (8 euros anticipada).

 

TOTES LES NOTÍCIES