Les tarifes del transport escolar i bus lliure augmenten un 2’6%

El Consell de Ministres ha aprovat avui els preus del carnet de transport escolar per al curs 2018-2019, per als alumnes d’ensenyament maternal, primera ensenyança, segona ensenyança i batxillerat (de la zona B).

Les noves tarifes tindran un increment per a l’usuari del 2,6% (corresponent a l’IPC).

Els nous preus del transport escolar s’han fixat tenint en compte l’increment de l’IPC del transport, però amb la voluntat que no es repercuteixi més que l’IPC general a l’usuari. Així, el cost assumit per l’usuari augmenta un 2,6%, mentre que el Govern assumeix un increment del 3,6% subvencionant el 81,66% del cost total d’aquest servei.

D’aquesta manera, els preus per a les sol·licituds presencials realitzades als serveis de tràmits entre el 21 de març i l’11 de maig, i les sol·licituds de renovació en línia entre el 21 de març i el 31 de maig són de 107,13 euros (un trajecte) i 214,27 euros (trajecte d’anada i tornada).

D’altra banda, els preus per als usuaris corresponents a les sol·licituds presencials als serveis de tràmits a partir del 14 de maig, i les sol·licituds de renovació en línia entre l’1 de juny i el 28 de juny, que és la data límit per sol·licitar la renovació en línia, són de 160,70 euros (un trajecte) i 321,41 euros (trajecte d’anada i tornada).

Per a informació pel que fa a la tramitació del transport escolar adreceu-vos a www.tramits.ad.

11 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *