L’Alternador de la capital proposa el taller “Ocupa’t”

El proper dimecres 11 de gener i el dimecres 18 de gener del 2012, a partir de les 18.30 hores, l’Alternador proposa el taller “Ocupa’t”, a l’Enllaç, del Departament de Joventut, ubicat al Centre Cultural la Llacuna.

Aquest taller – gratuït – és adreçat a aquells joves, majors de 16 anys, que estan en la cerca d’un treball.

Se’ls oferirà consells i algunes eines útils en aquest aspecte, se’ls formarà en la redacció d’un currículum i en la presentació a una entrevista de feina.

Aquesta serà la primera activitat de l’Alternador de l’any 2012, inclosa en la programació octubre 2011/gener 2012.

En haver observat i comprovat la gran demanda dels joves a l’espai per redactar el seu currículum i per rebre’n assessorament i, alhora, pel seu neguit en formar-se en vista a una eventual entrevista de feina, l’Alternador ha optat per organitzar aquest taller específic, en dues sessions, on professionals del Departament de Joventut els impartiran aquesta formació amb l’objectiu d’ensenyar als joves que ho necessiten la correcta i eficaç redacció d’un currículum, adaptat al lloc de treball requerit, i encarar una primera entrevista de feina amb solvència.

Totes les persones interessades en participar a aquesta activitat, han d’efectuar la seva inscripció personal, presencialment, a l’espai de l’Enllaç, o al portal http://joves.andorralavella.ad

Poden informar-se’n per telèfon, trucant al número 874984 o requerir qualsevol complement d’informació escrivint a dinamització@comuandorra.ad o bé enllac@comuandorra.ad.

Les places hi són limitades.

“Sessió Golfa”

El divendres, 27 de gener del 2012, l’Alternador organitzarà una Sessió Golfa nocturna, a partir de les 23.00 hores.

Serà una nit diferent, amb la proposta de la projecció de cinema alternatiu, per a joves de 18 anys fins a 30 anys.

 

Què és l’Alternador?

L’Alternador és un projecte del Departament de Joventut que es va dissenyar durant l’any 2005.

La primera programació d’activitats de lleure es va iniciar a principis del 2006.

L’Alternador pretén ser un generador de corrent alterna, engegat per a joves que proposen i organitzen les seves activitats alternatives de lleure.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *