L’Ajuntament de la Seu lliura 11 claus dels nous horts socials a persones vulnerables

Les persones beneficiàries dels horts socials, amb l'alcalde Joan Barrera, a la dreta (Aj. la Seu)
Les persones beneficiàries dels horts socials, amb l’alcalde Joan Barrera, a la dreta (Aj. la Seu)

L’alcalde de la Seu, Joan Barrera, i la tinent d’alcalde d’Acció Social, Christina Moreno, han lliurat aquest divendres 11 claus dels nous horts socials situats a la partida de Sant Ermengol del municipi. D’aquests 11 horts, s’han atorgat 8 a famílies en situació de vulnerabilitat social, 2 pels alumnes del Programa de Formació i Inserció-Pla de Transició al Treball (PFI-PTT) i 2 pels alumnes de la Unitat d’Escolarització Compartida (UEC), tal i com regulaven les bases de la darrera convocatòria.

Aquesta nova parcel·la d’uns 3.000 m2, engloba un total de 39 horts per a conrear, amb una superfície aproximadament entre 43 i 45m2 cadascun, que ja estan llaurats per a poder ser cultivats.

Christina Moreno ha remarcat la importància de l’ús terapèutic d’aquests horts per a les persones que els conrearan. “Volem promoure un projecte social que contribueixi a la qualitat de vida de les persones més vulnerables o amb circumstàncies especials, i alhora fomentar el progrés equilibrat i sostenible del nostre municipi”, ha subratllat la tinent d’alcalde d’Acció Social de l’Ajuntament de la Seu.

Val a dir que el pròxim mes d’octubre s’obrirà una nova convocatòria per a aquesta mateixa parcel·la d’horts socials adreçada únicament a persones grans.

TOTES LES NOTÍCIES