L’Ajuntament de la Seu convoca places per a monitors

El Servei d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha convocat vuit places per a monitors dels casals esportius i sis places per a treballar a la piscina municipal durant la temporada d’estiu.

Les 8 places per als casals esportius són: quatre per a l’Esportestiu, que tindrà lloc del 2 al 27 de juliol, dividit en dues quinzenes; i quatre per als esports de raqueta, activitat que es desenvoluparà per quinzenes del 2 de juliol al 24 d’agost.

Respecte al personal per a la piscina municipal, s’han convocat un total de 6 places: dues de socorrista, dues d’auxiliar de socorrista i dues més per atendre la taquilla d’aquestes instal·lacions. El període d’obertura de la piscina municipal serà del 23 de juny al 2 de setembre.

El termini per a la presentació de sol·licituds és el dia 19 de maig. Les bases de les diferents convocatòries, així com la instància de presentació de sol·licituds, es poden consultar i descarregar al web municipal cliqueu per anar-hi

Les sol·licituds s’han de lliurar al registre del Servei d’Esports, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell.

(Foto: Ajuntament de la Seu d’Urgell)

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *