L’advocat de Forcadell assegura a Andorra que supervisaran el 21-D per garantir-ne la netedat

La  situació del procés d’independència a Catalunya va centrar la conferència aquest dilluns al Centre de congressos de la capital de l´advocat Agustí Carles. Amb altres lletrats s´encarrega de la defensa en l´àmbit constitucional de Carme Focadell i de la querella de Carles Puigdemont contra el fiscal espanyol José Manuel Maza.

L´advocat va explicar els passos del procés d´independència de Catalunya, assegurant que l´objectiu és que a les eleccions del 21 de desembre guanyi el sí, tot i reconèixer que es fa difícil avançar què passarà després. En tot cas ha recordat que la república està declarada i que només caldria el reconeixement internacional d´un o dos estats per activar-la. Respecte a les eleccions, va dir que no els preocupen els resultats, sinó les garanties perquè es respectin i defensava que tots els passos estan pensats, que jurídicament està tot preparat per posar en marxa la república catalana. “Si el govern (català) està a la presó és perquè l’estat espanyol sap que no estava improvisat i que estava tot a punt. És una conseqüència lògica”, assegurava Carles.

En aquest sentit, recordava que el procés electoral estarà supervisat per l’estat espanyol, la junta electoral està formada per jutges espanyols. Per això, avançava que intentaran donar les màximes garanties, posant interventors a totes les meses, fent un recompte paral·lel amb observadors internacionals. L´acte va ser organitzat per l´Institut de Drets Humans d´Andorra aprofitant que Carles es trobava al país en el marc de la col·laboració amb l´entitat per la querella que va presentar contra policies espanyols acusats de coaccions als antics accionistes majoritaris de BPA.

6 comentaris

  1. A vore si us treieu la vena dels ulls d una vegada ….. l independentisme catalá va mobilitzar en el seu pseudoreferedendum un maxim de gent independentista ….., i sigui o no legal , va aconseguir ( amb votacions multiples i tot ) uns 2 milions de vots …… , el cens de votants a catalunya es de 5,5 milions ……, com collons voleu amb el 40% dels cuitadans imposar la vostra voluntat ?????? Aixo nomes ho han aconsegit les revolucions bolivarianes de chavez ….. la majoria NO VOL !!!! Respecteu i busqeu la manera de conviure …., sou una gent intolerant , faxista i racista amb qui no us segueix ….., sou els dolents de l historia ….

  2. Tranquils, que el 21D es farà be, no la pantomima que vau fer vosaltres de multiples vots de la mateixa persona i urnes plenes abans de començar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *