L’Adsaps nomena president d’honor el seu fundador Miquel Latorre

L’Associació d’Amics Solidaris amb el Poble Sahrauí (Adsaps) ha anunciat aquest dissabte la seva decisió de nomenar el seu fundador, Miquel Latorre, president d’honor de l’entitat després de la seva defunció el mes de setembre. Amb aquest gest, l’entitat ha volgut reconèixer la seva dedicació al poble sahrauí i la seva insistència per portar el projecte Vacances en pau al Principat. L’anunci s’ha realitzat durant l’acte d’homenatge a Latorre organitzat per l’Associació de Cooperants amb el Sàhara (ACS) i l’Adsaps i que ha acollit una trentena de persones al Centre Cultural de la Llacuna.

Una trentena de persones s’han congregat aquest dissabte a la tarda a la sala d’actes del Centre Cultural la Llacuna per retre homenatge al fundador de l’Adsaps, Miquel Latorre, després de la seva defunció al mes de setembre.

L’acte ha comptat amb la presència del delegat del Front Polisari a Catalunya, Mah Yahdih; així com del president de l’ACS, Jordi March; i la de l’Adsaps, Lluïsa Hurtado, els qui han lloat la tasca de Latorre com a fundador de l’entitat i la seva difusió de la lluita del poble sahrauí al Principat.

Així mateix, els representants de les diferents organitzacions han volgut reconèixer el treball del fundador de l’Adsaps i impulsor de les Vacances en pau al Principat nomenant-lo president d’honor de l’entitat.

 

1 comentari

  1. En aquest acte tambè i varem assistiri un grup de persones en representació de l’associació “BAIX PENEDES AMB EL SAHARA”, (Tarragona) entitat amb la cual el Miquel i la seva familia col·laboran inclus abans de promoura a ANDORRA el moviment de solidaritat amb el Poble Saharaui.Sempre tindrem present el reord de Miquel Latorre.

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES