La Subdelegada del Govern a Lleida traslladarà a Madrid les inquietuds dels alcaldes del Jussà sobre l’AGBS

La Subdelegada del Govern de l’Estat a Lleida, Inma Manso, s’ha reunit aquest matí a Tremp amb el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Joan Ubach, i els alcaldes del Consell d’Alcaldes de la comarca als quals ha informat de les gestions fetes fins ara en relació a la continuïtat de l’activitat acadèmica de l’Acadèmia de Suboficials de Talarn (AGBS). Manso ha participat a la reunió convidada pel Consell Comarcal.

Tant el president del Consell Comarcal com els alcaldes participants en la reunió han explicat a la Subdelegada els arguments tant de caire econòmic com de caire social que consideren importants per defensar la necessitat de continuació de l’Acadèmia i li han demanat que els faci arribar al ministre de Defensa.

Manso ha insistit en què “som conscients que l’AGBS és un referent econòmic a la comarca” i, en aquest sentit, ha explicat “la importància de complementar l’estudi de viabilitat econòmica de l’AGBS amb un estudi de caire social i estratègic que pugui determinar la singularitat del centre i la seva vital importància a nivell econòmic en els municipis de la comarca”.

La Subdelegada s’ha compromès finalment a traslladar totes les inquietuds de la comarca del Jussà al Ministeri de Defensa, així com a gestionar i accelerar l’entrevista entre el ministre de Defensa i una representació d’alcaldes de la comarca del Pallars Jussà i altres autoritats provincials per “treballar de forma conjunta una solució positiva per l’Acadèmia”.

(Foto: Subdelegació del Govern de Lleida)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *