La Seu organitza el 8è Cicle de xerrades sobre les vacances

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell, juntament amb el Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació i l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament, han organitzat el vuitè cicle de xerrades ‘Una mirada solidària a les vacances’, on diferents urgellencs i urgellenques compartiran amb tothom les seves experiències de voluntariat durant les seves vacances.

El cicle compta amb un total de cinc conferències que passaran per Colòmbia, Hondures, el Sàhara, el Brasil, l’Àfrica, entre d’altres territoris d’arreu del món. Totes les xerrades tindran lloc a la Sala de la Immaculada de la Seu i s’iniciaran a les 20 hores.

Primera xerrada i presentació revista

La xerrada que obrirà el cicle aquest divendres, 27 d’abril, serà la que porta per títol ‘Cruzada para la alegría’ que anirà a càrrec de Pere Mentruit, de la Penya Barcelonista Urgellenca. A més a més, també tindrà lloc la presentació de la quarta edició de la Revista del Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació.

El cicle seguirà divendres, 4 de maig, amb la presentació de dues experiències de voluntariat portades a terme des de La Seu Solidària a Colòmbia (‘Acompanyament de dones amb risc d’exclusió social’) i a Hondures (Impuls a la formació professional per a joves).

Les xerrades continuaran divendres, 11 de maig, a càrrec de Pirineu amb el Sàhara que ens parlaran sobre ‘7 anys de compromís amb el poble sahrauí’.

Per divendres, 18 de maig, Francisca Sánchez de Mans Unides ens explicarà les vivències de Mans Unides al Brasil.

El divendres, 25 de maig, es tancarà el cicle de xerrades solidàries amb la conferència ‘Ecografia a l’Àfrica. Nous projectes’ a càrrec del doctor Albert Bossy.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *