La Seu celebra Sant Jordi

La Seu d’Urgell ha iniciat aquest matí els actes de celebració de la Diada de Sant Jordi amb lectures en viu al pati de la Biblioteca Sant Agustí on alumnes de sisè de primària dels centres educatius de la ciutat han llegit poemes d’autors catalans, així com composicions pròpies. Aquesta lectura escolar ha estat oberta per l’autor de Peramola Josep Espunyes qui ha llegit davant dels escolars diversos poemes del seu darrer llibre publicat, Obra poètica.

La lectura en viu ha seguit al migdia per part de la gent gran de la Seu que han llegit poemes de l’urgellenc Josep Vilarrubla en un acte que ha tingut lloc al centre cívic El Passeig.

Les lectures seguiran a partir de dos quarts de sis de la tarda, també al pati de la Biblioteca Sant Agustí, on tothom que ho desitgi podrà llegir un paràgraf del llibre ‘Testament a Praga’ , de la recentment traspassada Teresa Pàmies.

I com ja és tradició a la capital alturgellenca, des d’aquest matí han quedat instal·la dades al llarg i ample del passeig Joan Brudieu les parades de llibreters i floristes de la Seu, així com entitats, partits polítics i grups d’estudiants, entre d’altres.

Enguany, les més de trenta parades s’han col·locat just després de la cafeteria que hi ha al passeig per poder donar més cabuda als paradistes i així evitar aglomeracions amb l’objectiu que els ciutadans puguin passejar tranquil·lament.

Cal recordar que ahir diumenge, aquest mateix espai ja va acollir una anticipació de Sant Jordi, la qual va tenir una bona acollida per part dels urgellencs que va voler aprofitar un dia festiu per avançar-se en la compra de llibres i roses.

(Foto: Ajuntament de la Seu d’Urgell)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *