La Seu celebra la Fira d’abril aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana, divendres 13, dissabte 14 i diumenge 15 d’abril, tindrà lloc la segona edició de la Fira d’Abril de la Seu d’Urgell, organitzada per l’Associació Gitana Gao Roma, amb la col·laboració de l’Ajuntament urgellenc, així com per associacions, entitats i comerços de la ciutat.

La Fira d’Abril obrirà les seves portes divendres, 13, a les sis de la tarda, instal•lada a la plaça de Joan Sansa, amb barbacoa, pescaito, calamars i tapes amb preus populars i música de ‘sevillanes’. A dos quarts de deu de la nit hi haurà la primera de les actuacions programes amb un grup de ball flamenc d’Isabel Doncel. A les onze de la nit, està prevista una actuació de rumba catalana a càrrec de ‘Joselete’.

Dissabte, 14 d’abril, la Fira d’Abril obrirà al públic a les deu del matí amb un concurs infantil de dibuix. Seguirà una exhibició i gimcana a càrrec de l’Associació cavallista de l’Alt Urgell. Al llarg del matí es faran actuacions de ball flamenc i un recital de poesia de Federico García Lorca a càrrec de la urgellenca Genisa Carricondo. També hi haurà passeigs a cavall per als més petits.

Repetiran les actuacions del grup de ball flamenc d’Isabel Doncel, i de rumba catalana a càrrec de ‘Joselete’. A la una de la matinada, tindrà lloc l’actuació del grup de sevillanes ‘Alegria’.

Els visitants al recinte de la Fira d’Abril també podran gaudir d’una exposició de cotxes antics.

Per diumenge, 15 d’abril, a les 12 del migdia, hi ha organitzada una exhibició de taekwondo a càrrec del gimnàs MUN d’Andorra. A les dues del migdia hi haurà una arrossada popular. A la tarda es lliuraran els premis del concurs infantil de dibuix i seguirà una exhibició de karate a càrrec del Karate Club Manel Jodar.

La Fira d’Abril de la Seu d’Urgell tancarà les seves portes amb el grup de ball flamenc d’Isabel Doncel que oferirà una nova actuació a les set de la tarda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *