La Seu celebra dos concerts solidaris

La sala de Sant Domènec de La Seu d’Urgell acollirà aquest cap de setmana dos concerts en benefici de la Fundació Amics Joan Petit-Nens amb Càncer. Així, dissabte, 21 d’abril, a les sis de la tarda, els alumnes de l’Escola Municipal de Música de la Seu protagonitzaran el concert solidari ‘La ciutat i la lluna’. L’entrada del concert és de 3 euros i la seva íntegra recaptació es destinarà a l’esmentada fundació. Les entrades es poden adquirir de manera anticipada tant a la mateixa escola de música com a l’Espai Ermengol i al Consell Comarcal de l’Alt Urgell.

L’altre concert en benefici de la Fundació Amics Joan Petit-Nens amb Càncer tindrà lloc diumenge, 22 d’abril, l’oferirà l’Orquestra de Cambra Cadí, Caterva, Cor de Cambra i solistes de l’Associació Òpera-Cultura d’Avià que interpretaran la producció conjunta de l’Stabat Mater de Pergolesi. El concert s’iniciarà a dos quarts de vuit de la tarda i tindrà lloc també a la sala de Sant Domènec de la Seu d’Urgell. El oreu de l’entrada del concert és de 5 euros que es donaran en benefici de la mateixa fundació.

 Festa-Torneig Joan Petit a la Seu d’Urgell

Recordem que la Seu d’Urgell acollirà la 12a Festa-Torneig Joan Petit-Nens amb Càncer, organitzada pel Club Hoquei Cadí juntament amb la Fundació Amics Joan Petit-Nens amb Càncer, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, l’Associació Espanyola Contra el Càncer de l’Alt Urgell, i entitats i associacions de la capital alturgellenca.

La Festa-Torneig tindrà lloc el 26 de maig al poliesportiu de la Seu d’urgell, i acollirà la participació de 400 nens i nenes de 3 a 6 anys que s’inicien en l’esport de l’hoquei patins, provinents de més de trenta clubs d’arreu de Catalunya, de l’Estat espanyol i del Principat d’Andorra, que aplegarà unes 1.500 persones entre familiars, entrenadors, delegats i voluntaris.

Però la Festa-Torneig no només esdevé un acte d’un sol dia, sinó que representa un moviment solidari i de conscienciació social, i alhora de poder obtenir donacions per projectes d’investigació sobre el càncer infantil i de desenvolupament, com també per ajudar a les famílies que ho pateixen.

Sota aquests objectius, la celebració d’aquests dos concerts se sumen també a les diferents activitats solidàries que es van portant a terme a la nostra ciutat amb benefici de la Fundació Amics Joan Petit-Nens amb Càncer.

(Foto: Ajuntament de la Seu d’Urgell)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *