La selecció masculina torna a guanyar a l’Europeu de bàsquet U16

La  selecció masculina ha tornat a sorprendre avui en guanyar a San Marino en la segona jornada del FIBA U16 European Championship, Divisió C.

San Marino ha sortit al parquet amb molta força, dominant des de l’inici del partit amb la mateixa tàctica que ahir els andorrans van utilitzar contra Albània:
1 contra 1, defensa de línies de passi, joc agressiu, rebot ofensiu.

L’equip de Xavi Luque s’ha refet en el següent quart, aconseguint parar el marcador en empat al final del temps.

En el tercer quart, San Marino ha estat molt superior a la selecció amfitriona.

L’últim quart s’iniciava amb Andorra perdent de 10 punts, però els joves del combinat nacional han entrat en el joc, posant nerviós al rival.

Els nois de Luque han fet una bona defensa i, apostant per les millors opcions en atac, han aconseguit “la victòria de la fe i del treball, guanyant un partit molt difícil”, segons l’entrenador i seleccionador nacional U16, que es mostrava “molt feliç. Aquest resultat ens fa donar un pas endavant com conjunt i avui som més equip del que érem ahir”.

Resultat final: San Marino 61 – Andorra 62

Pel que fa a la resta de rivals, Malta ha caigut davant Gales per un ajustat 43 – 47, Moldàvia ha perdut amb Gibraltar per 55 a 85 i l’Albània – Azerbaidjan ha finalitzat 66 – 78

Els partits de demà donen descans a la selecció nacional, que tornarà a jugar dimecres a les 19h