La selecció femenina de bàsquet sub 16 cau davant Geòrgia però s’endú la medalla de plata

En bàsquet a l´Europeu C sub 16 el combinat masculí ha derrotat avui a la selecció de San Marino 67 a 50. Un resultat que confirma el bon final de competició dels tricolors que lluitaran demà en la darrera jornada contra Malta per acabar cinquens. A Andorra l´equip femení ha tancat un gran torneig penjant-se la medalla de plata. A la final no han tingut opció davant Geòrgia.

Andorra ha jugat un enorme torneig però s’ha trobat una pedra al camí que ha estat cap i cua. Debut contra Geòrgia amb derrota clara i avui en la final repetició de la jugada. Al final del primer quart les rivals ja dominaven 15 a 4. Els nervis i la manca d’encert de les tricolors han mantingut aquesta línia gairebé tot el partit davant d’un rival superior físicament i per tant clar dominador del rebot. Amb tot, Andorra ha jugat un grandíssim torneig potser per això al final tenien reservada una sorpresa.

Encara que no ho sembli és el final del partit i ha guanyat Geòrgia. El cas és que l’entrenador andorrà ha fet sortir a la jove de només 13 anys Maria Sobany ha jugar el darrer minut i ha clavat aquest triple sobre la botzina.

Ha estat una anècdota que ha fet justícia al gran torneig de les andorranes
Andorra tanca l’Europeu C amb una medalla de plata penjada al coll i un somriure d’orella a orella.