La Policia iniciarà pròximament una campanya de control de motocicletes i ciclomotors

Amb l’arribada del bon temps augmenta de forma sistemàtica la circulació de motocicletes i ciclomotors per les vies públiques. Històricament aquest augment es tradueix en un augment proporcional dels accidents, elevant el risc d’accidentalitat amb resultat de lesions, relacionats directament al comportament imprudent de certs conductors.

En el marc de les diferents campanyes de prevenció de conductes de risc en la conducció, el Departament de Policia informa que pròximament iniciarà la campanya temàtica “Circulació de motocicletes i ciclomotors”. Els principals objectius són:

– Verificar les condicions tècniques i administratives d’aquests vehicles (ITV, assegurances, permís de conduir, permís de circulació).

– Constatar les infraccions de trànsit per comportaments imprudents (avançaments indeguts, excessos de velocitat, no mantenir les distàncies de seguretat, etc.).

Aquest operatiu es durà a terme entre el dia 25 d’abril a les 7 hores i el dia 16 de maig a les 19 hores.

El departament de Policia, seguint les línies marcades en el pla d’actuació, informa la ciutadania d’aquesta acció destinada a millorar la seguretat viària en general, iniciant la present campanya per detectar i sancionar als conductors que hagin manifestat en la seva conducció un comportament imprudent que pugui derivar en un perill o un risc per a la integritat física i moral dels altres usuaris de la via.

(Text: cos de Policia)

1 comentari

  1. Encoratjo la policia perquè faci una bona feina controlant l’excés de soroll amb què sovint circulen moltes motocicletes i sobretot quads. Sembla que alguns no tenen una altra cosa a fer que passejar-se molestant els demàs, que tenen dret a descansar tranquils i a no veure’s espantats quan van pel carrer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *