La Massana recompra 1,4 milions d’euros més en preferents d’EMAP

La  Massana ha recomprat prop d’1,5 milions d’euros més de preferents d’EMAP, seguint el full de ruta que va marcar-se ara fa quatre anys. El comú també ha aprovat la revisió del marc pressupostari amb un límit d’endeutament de prop del 140% per l’any vinent.

Una altra recompra de preferents d’EMAP a la Massana. El comú ha autoritzat una despesa de més d’1,4 milions d’euros per recuperar-ne participacions, una situació que es repeteix anualment.

És la quarta vegada que es fa des del 2013 i si se segueix en aquest sentit, al final del mandat actual se n’hauran recomprat més de la meitat, ha dit el cònsol major, David Baró, recordant que “tot segueix el seu curs” i que les recompres de participacions estan pressupostades. El conseller de la minoria, Albert Esteve, li ha expressat al cònsol que “sempre tindrà el suport de la minoria per disminuir el deute”. Creu que “s’havia de fer i la recompra farà que la capacitat financera de la Massana millori”.

Durant la sessió de comú també s’ha aprovat la revisió del marc pressupostari. L’endeutament comunal previst per al 2018 és més elevat que aquest any per les inversions a Pal-Arinsal, però haurà de ser inferior al 138,5%. Pel que fa a la despesa corrent i de funcionament, com a molt podrà augmentar un 2,4%.

Lydia Gine, Albert Areny han dit a FaceBook que els agrada aquest article

2 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*