La importació de carburants es redueix un 4,5%

La importació de carburants durant el mes de març s’ha situat en 17,3 milions de litres. Amb aquesta xifra es manté el context de tendències negatives que s’observa des de l’inici del any. No obstant, tant la tendència mensual com la interanual retallen sensiblement els diferencials negatius dels mesos precedents. Al març, la mensual es consideraria marginal (-0,2%) i la interanual retallaria fins el -4,5% (-5,9% el gener i el febrer).

La importació de carburants es manté en una tendència baixista sensiblement atenuada en relació als mesos precedents. La causa continua trobant-se en les menors importacions de Fuel domèstic, que al març davallen un -4,9% interanual (-9,0% el febrer)

També contribueix a aquesta situació el nivell d’importació que ve registrant la Gasolina sense plom; un -5,1% interanual el mes de març.

Fins a l’inici d’enguany, les importacions de gasoil locomoció es mantenien relativament estables, però el febrer van davallar un -3,3% interanual. Al mes de març tornen a mostrar símptomes d’estabilitat en registrar un +0,1% interanual.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *