La Guàrdia Civil intervé 25.000 euros a la duana de la Farga de Moles

La Guàrdia Civil va interenir ahir en la Duana de la Farga de Moles 25.000 euros en dues operacions. La primera intervenció es va efectuar a les 11:00 hores del dia d’ahir, quan efectius de la Guàrdia Civil de la Secció d’Especialistes Fiscals de la Duana de la Farga de Moles, en inspeccionar un turisme marca Subaru amb matrícula espanyola, localitzen a l’interior d’una jaqueta situada en el seient de l’acompanyant, un total de de 14.000 euros.

Identificat el seu propietari va resultar ser J.F.P, de 43 anys, veí de Barcelona.

La segona intervenció es va realitzar a les 12:00 hores, en inspeccionar un turisme marca Ford amb matricula espanyola, localitzant en un sobre situat a l’interior de la guantera, la quantitat de 13.000 euros.

Identificat el seu propietari, resulto ser A.R.G., de 48 anys, veí de Barcelona.

Ambdues persones inculpades van continuar el viatge amb 1.000 €, en concepte de “Mínim de supervivència”, quedant la resta a la disposició de la Comissió de Prevenció de Blanqueig de Capitals i Infraccions Monetàries del Banc d’Espanya.

Pels citats fets, es van aixecar les corresponents actes per la comissió de sengles infraccions a la normativa sobre el blanqueig de capitals, Ordre EHA/1439/2006 de 3 de maig, reguladora de de la declaració de moviments de pagament en l’àmbit de la prevenció del Blanqueig de Capitals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *