La Guàrdia Civil deté un resident espanyol i un veí de la Seu per falsificació de plaques de matrícula

La Guàrdia Civil ha detingut dues persones per un delicte de falsificació de plaques de matricula. A les 16:45 hores del passat 11 d’abril, com a resultat d’un operatiu de serveis realitzat per efectius de la Guàrdia Civil de la Secció de Fiscal de la Seu d’Urgell en els plans de la Rabasa-Bescarán, a Valls de Valira, es va procedir a la detenció de dues persones per la comissió d’un suposat delicte de falsificació de plaques de matrícula. A més, se’ls va intervenir un total de 2.500 paquets de tabac ros de contraban per valor de 10.400 euros que intentaven introduir de manera il·legal al territori nacional.

L’actuació es va dur a terme quan els agents van sorprendre dos individus que es disposaven a introduir diversos embalums a l’interior d’un vehicle marca Nissan Terrano en el qual els esperava una altra persona.

En observar la presència dels agents, es van desfer dels embalums i van emprendre la fugida a vaig piular, i va ser interceptat posteriorment un d’ells.

Inspeccionats els embalums es va comprovar que es tractava de 2.500 paquets de tabac ros de contraban.

Verificats les dades del Nissan Terrano matrícula de Barcelona, es va comprovar que la matrícula que portava no es corresponien al citat vehicle, sinó a un Jeep pertanyent a un veí de la Seu d’Urgell.

Pel citat fet es va procedir a la detenció com a suposats autors d’un delicte de falsificació de plaques de matricula de J.A.P.J., de 45 anys, amb domicili a Andorra i A.D.J., de 45 anys, veí de la Seu d’Urgell.

Les diligències, els detinguts i el vehicle intervingut han estat posats a la disposició del Jutjat d’Instrucció nº Un de la Seu d’Urgell.

També s’ha aixecat acta per infracció a la llei 6/2011, modificadora de la Llei 12/95 de repressió del contraban, quedant el tabac intervingut a la disposició de l’Administrador de la Duana de la Farga de Moles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *