La Guàrdia Civil comissa tabac de contraban per valor de més de 6.800 euros a la Farga de Moles

La Guàrdia Civil ha comissat tabac de contraban per valor de més de 6.800 euros a la Farga de Moles en dues operacions. La primera actuació va tenir lloc a les 10:30 hores, en el recinte duaner de la Farga de Moles, quan per efectius de la Secció d’Especialistes Fiscals de la Guàrdia Civil es localitzen ocultes a l’interior d’un vehicle marca Citröen que conduïa P.F.R., natural d’Orense i de 66 anys d’edat, la quantitat de 110 paquets de tabac ros marca Marlboro, valorades en 495 euros.

A les 12:40 hores, es van descobrir ocultes en dues borses que eren transportades a l’interior d’un autobús amb matricula francesa procedent d’Andorra, la quantitat de 850 paquets de tabac ros, valorades en 3.767,50 euros, sense que cap ocupant es fes càrrec d’elles.

Posteriorment, a les 14:00 hores, es van descobrir en un remolc que portava un vehicle marca Peugeot 306 matricula francesa i ocultes sota estris personals, la quantitat de 810 paquets de tabac ros de diverses marques, valorades en 2.637 euros, sent l’infractor P.J.M.B.G, francès i de 50 anys d’edat.

Per tals fets, es van aixecar sengles actes per infracció a la llei 6/2011, modificadora de la Llei 12/95 de repressió del contraban, que juntament amb el tabac decomissat i vehicles (exceptuant l’autobús) han estat posats a la disposició de l’Administrador de la Duana de la Farga de Moles.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *