La Guàrdia Civil comissa tabac de contraban per valor de més de 4.100 euros i 13.000 euros a la Farga de Moles

La Guàrdia Civil ha comissat tabac de contraban per valor de més de 4.100 euros i 13.000 euros a la Farga de Moles.

La primera actuació va tenir lloc a les 13:00 hores d’ahir, en el recinte duaner de la Farga de Moles, quan per efectius de la Secció d’Especialistes Fiscals de la Guàrdia Civil es localitzen ocultes en els laterals de la zona de càrrega de la furgoneta marca Ford, model Transit que conduïa J.F.M., veí de Barcelona i de 52 anys d’edat, la quantitat d’1.010 paquets de tabac ros marca Winston, valorades en 4.141 euros.

Per tal fet, es va estendre acta per infracció a la llei 6/2011, modificadora de la Llei 12/95 de repressió del contraban, que juntament amb el tabac decomissat i vehicle ha estat posat a la disposició de l’Administrador de la Duana de la Farga de Moles.

La Guàrdia Civil intervé 12.000 euros en la Duana de la Farga de Moles

La segona intervenció es va efectuar a les 12:00 hores del dia d’ahir, quan efectius de la Guàrdia Civil de la Secció d’Especialistes Fiscals de la Duana de la Farga de Moles, en inspeccionar un turisme marca Audi amb matrícula espanyola, localitzen amb ajuda del gos detector de bitllets “Arris”, i a l’interior de l’abric del conductor, un total de de 13.000 euros.

Identificat el seu propietari va resultar ser I.L.M., de 53 anys, veí de Barcelona.

La persona inculpada va continuar el viatge amb 1.000 €, en concepte de “Mínim de supervivència”, quedant la resta a la disposició de la Comissió de Prevenció de Blanqueig de Capitals i Infraccions Monetàries del Banc d’Espanya.

Pel citat fet, es va aixecar la corresponent acta per la comissió d’una infracció a la normativa sobre el blanqueig de capitals, Ordre EHA/1439/2006 de 3 de maig, reguladora de de la declaració de moviments de pagament en l’àmbit de la prevenció del Blanqueig de Capitals.

(Fotos: Sudelegació del Govern de Lleida)

(Cliqueu a sobre per ampliar)

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *