La Formatgeria Tros de Sort (Pallars Sobirà) serà aquest dijous 23 de gener protagonista de la nova sessió de tast de formatges del cicle ‘Parlem de Formatge’ que organitza l’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat de la Seu d’Urgell.
Aquest segon tast del cicle dedicat a formatgeries del Pallars comptarà amb diferents maridatges entre formatges vins, caves i cerveses. Així es farà un tast de formatge blau amb cervesa; un altre entre el formatge de Tou de Til·lers i cava; el formatge Crosta negra s’acompanyarà amb vi blanc; i el mató ho farà amb vi de nous.
La venda anticipada de tiquets per poder participar en aquest tast dedicat a la Formatgeria Tros de Sort es pot fer fins aquest mateix dijous per 8 euros, i també just abans d’iniciar-se la sessió per 10 euros.
Els pròxims tastos seran el dijous 20 de febrer amb la formatgeria Vilavella de Basturs (Pallars Jussà); i el dijous 20 de març amb la formatgeria Casa Mateu de Surp (Pallars Sobirà).