La formatgeria Tros de Sort, nou protagonista de ‘Parlem de Formatge’

tros2La Formatgeria Tros de Sort (Pallars Sobirà) serà aquest dijous 23 de gener protagonista de la nova sessió de tast de formatges del cicle ‘Parlem de Formatge’ que organitza l’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat de la Seu d’Urgell.

Aquest segon tast del cicle dedicat a formatgeries del Pallars comptarà amb diferents maridatges entre formatges vins, caves i cerveses. Així es farà un tast de formatge blau amb cervesa; un altre entre el formatge de Tou de Til·lers i cava; el formatge Crosta negra s’acompanyarà amb vi blanc; i el mató ho farà amb vi de nous.

La venda anticipada de tiquets per poder participar en aquest tast dedicat a la Formatgeria Tros de Sort es pot fer fins aquest mateix dijous per 8 euros, i també just abans d’iniciar-se la sessió per 10 euros.

Els pròxims tastos seran el dijous 20 de febrer amb la formatgeria Vilavella de Basturs (Pallars Jussà); i el dijous 20 de març amb la formatgeria Casa Mateu de Surp (Pallars Sobirà).

TOTES LES NOTÍCIES