La disminució de patinadors provoca una caiguda del 12% dels ingressos del Palau de Gel

El Palau de Gel de Canillo preveu tancar els comptes d’aquest 2012 amb un retrocés del 12% dels ingressos respecte a l’any passat. Segons ha explicat el director del centre, David Caubet, durant la primera jornada del Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya, enguany han fallat els grups i hi ha hagut una davallada d’usuaris en les sessions públiques de la pista de gel adreçades principalment a les famílies. Amb tot, però, Caubet espera acabar amb uns comptes equilibrats, gràcies al pla de contingència aplicat.

Tot i els bons resultats de Setmana Santa, amb un resultat un 8% superior al 2011, les dades de la temporada d’hivern 2012 del Palau de Gel apunten a un descens del 12% dels ingressos. Unes dades que tot i no ser bones són ben rebudes tenint en compte la situació del sector, ha explicat el director de la instal·lació, David Caubet.

Caubet ha indicat que mentre el Nadal, la Puríssima, les vacances de Carnaval i les de Setmana Santa han anat molt bé, les intermitges com la segona i la tercera setmana de gener han estat bastant dolentes. ‘Ens han fallat molt els grups aquesta temporada’, ha assegurat, un fet que determina aquest retrocés del 12%.

Pel que fa a les activitats, han funcionat bé les noves com el làser o algunes més originals com el cúrling, però en canvi, les sessions públiques de patinatge de matí i tarda per a famílies ‘han punxat bastant’, ha reconegut el director del Palau de Gel. Segons ha declarat, amb la crisi ‘es miren més les despeses’ i això també s’ha notat en l’increment de la demanda dels paquets i ofertes promocionals.

El gimnàs també ha tingut una bona temporada i ha permès recuperar alguns socis que havien deixat d’acudir al centre i que ara ‘estan tornat a descobrir activitats’, ha comentat Caubet. Tot i que el nombre de socis s’ha mantingut, el que s’ha aconseguit és animar-los a afegir activitats extra com els massatges, els entrenadors personals o sessions d’UVA, ha informat.

Amb tot, el director del Palau de Gel espera tancar els comptes de la temporada d’hivern en equilibri, gràcies principalment al pla de contingència aplicat, que ha permès estalviar al voltant del 12% de la despesa.

De cara a l’estiu, Caubet ha assegurat que ja fa temps que treballen amb les estades de preparació i ara ‘comencem a rebre’n els fruits’. Fins ara, quatre clubs ja han reservat la pista durant els mesos de juny i juliol per preparar la nova temporada esportiva, procedents de països com França, Finlàndia o Rússia, el que denota que el Palau de Gel ‘es comença a conèixer internacionalment com una bona pista per fer estades’.

1 comentari

  1. Any rere any els resultats són pitjors i sense decisions polítiques. O poques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *