La Creu Roja parla dels riscos domèstics entre les persones grans

Demà dimarts 17 d’abril, a les 18 h, tindrà lloc la primera xerrada del cicle La prevenció és salut, organitzada pel SAD. D’altra banda, també a la Casa Pairal s’oferirà una nova sessió de l’Escola de mares i pares de les Valls del Nord a les 21.30 h dins el mòdul Millorant com a pares i mares amb el títol: Millorant la comunicació amb els fills. Ambdues activitats estan organitzades pel departament de Benestar social del Comú d’Ordino, i l’Escola de mares en col·laboració amb el Comú de la Massana.

La Creu Roja Andorrana és l’entitat encarregada d’inaugurar el cicle del Servei d’Atenció Domiciliària (SAD) amb la introducció dels riscos domèstics entre les persones grans. Anna Àries, coordinadora del voluntariat de l’Àrea Social, es dirigirà als padrins de la parròquia per promoure els hàbits i conductes per evitar els accidents que es poden produir a casa.

Pel que fa a l’Escola de mares i pares, les psicopedagogues Alicia Alex i Bibiana Sans plantejaran la comunicació com una via de doble sentit per connectar sentiments entre tutors i fills. Aquesta última xerrada es completarà amb una segona sessió que tindrà lloc el 15 de maig, també a la Casa Pairal d’Ordino.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *