La CASS gasta 1.494 euros en un anunci a la premsa

La Caixa Andorrana de Seguretat Social (CASS) va gastar 1.494 euros en publicar un comunicat firmat pel seu president, Josep Delgado, i alguns membres del consell d’administració, en alguns mitjans de comunicació escrits del país. Així es desprèn de la resposta que ha donat el Govern a una pregunta de la consellera general socialdemòcrata Mariona González publicada avui al butlletí del Consell General. “En primer lloc volem posar de manifest que l’actual Consell d’Administració de la CASS no ha fet cap anunci ni cap campanya de publicitat”, s’afirma a la contesta de l’EXecutiu.

“L’únic comunicat realitzat per l’actual Consell d’Administració de la CASS, ho ha estat com a conseqüència de la preocupació per la sostenibilitat del sistema de pensions d’Andorra, la qual va ésser manifestada en una entrevista realitzada el 23 de febrer al president d’aquesta entitat. Davant les inadequades interpretacions respecte a les declaracions efectivament realitzades, es va considerar oportú el comunicat esmentat”, afegeix el Govern en la seva resposta.

“El Comunicat de premsa efectuat pel Consell d’Administració de la CASS representa una despesa total de 1.494 euros”, acaba dient l’executiu.

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *