La 2a edició d’Andorra a Taula aplega 27 establiments

La segona edició de les jornades gastronòmiques Andorra a Taula comença aquest dissabte amb la participació de 27 restaurants. Aquesta acció, organitzada per la Unió Hotelera, està emmarcada dins la campanya promocional Alguna cosa es mou a Andorra, que s’allargarà fins al 31 de maig. En aquesta edició, la Unió Hotelera espera arribar als 4.000 menús venuts. El preu dels menús és de 25 euros, amb les begudes a part.

En aquesta edició de les jornades hi participen un total de 27 establiments de restauració que han confeccionat menús amb una especial atenció als productes autòctons de qualitat com les trumfes i la vedella d’Andorra i productes de temporada com les xicoies i herbes aromàtiques de muntanya.

La Unió Hotelera ha destacat que el tret de sortida d’Andorra a Taula coincideix amb la festivitat de l’1 de maig, motiu pel qual esperen que la venda de menús durant aquests primers dies sigui significativa. De fet, les previsions situen l’ocupació hotelera entre el 75% i 95%.

D’altra banda, tots els clients d’Andorra a Taula podran omplir una butlleta de satisfacció, on expressar la seva opinió i mitjançant la qual participaran en un sorteig de deu entrades al centre termolúdic Caldea.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *