Joventut de la Massana convoca una reunió informativa oberta als joves de la parròquia

El pròxim dimarts, 24 d’abril, a les 20 h, els joves de la Massana tenen una cita al Punt 400, el centre jove de la Massana, amb la consellera d’Educació Joventut i Esports, Natàlia Cusnir, i el seu equip tècnic. Aquesta reunió té un doble objectiu: d’una banda exposar als joves les pròximes accions que te previstes el Comú i d’altra banda, escoltar les seves demandes i necessitats.

El departament de Joventut vol animar a tot el jovent de la parròquia a constituir una associació. D’aquesta manera podrien accedir a programes formatius i a subvencions per tirar endavant projectes d’interès.

Els joves usuaris del Punt 400 ja estan informats d’aquesta reunió i també se n’està fent difusió a través de les xarxes socials, ja que l’objectiu és que vinguin el màxim de joves possible perquè puguin conèixer les possibilitats que tenen tant de diversió com de formació. “Si es constitueixen en associació el ventall de possibilitats que tindran serà molt més ampli” assegura Cusnir, que ja ha mantingut contactes informals amb els joves a través de les activitats que organitza periòdicament el Punt 400.

Foto: Punt 400

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *